EMOCIONALNO PROCISCAVANJE PDF

Title, Emocionalno pročišćavanje: priručnik za integrativni postupak. Biblioteka Čuvari psihe. Publisher, Stari grad, ISBN, , Emocionalno pročišćavanje: priručnik za integrativni postupak. by John Ruskan, Vlasta Mihavec. Unknown, Published ISBN /. J. Ruskan – Emocionalno Prociscavanje. Aleksandar Loven – Bioenergetika. The Body Reveals. Aleksandar Loven – Zadovoljstvo. Learn to Breathe Energy.

Author: Nesho Nalrajas
Country: Namibia
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 18 March 2011
Pages: 440
PDF File Size: 15.68 Mb
ePub File Size: 5.64 Mb
ISBN: 412-3-85093-619-3
Downloads: 51089
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gardaramar

Thank you for interesting in our services. We are a non-profit group that run this website to share documents. We need your emocionapno to maintenance this website. Please help us to share our emocioonalno with your friends. Zbog toga je ujutro odlazio, u Indiju, Ameriku, nije znao, niti mu je bilo stalo. Taj laki dodir topline na vratu. Nije se morao okrenuti da zna: Njezina crna kosa rasula se iz pletenice. U procisdavanje obrazima budila se vatra.

Nije namjeravao otkriti joj svoje planove. To je bilo dobro, ili barem, tako je bilo bolje. Trebao je biti oprezniji. Ja, ja te volim. Niti je ikada postojalo. Kao da je vidjela duha. Zavrtjelo mu se od okusa njezinih usana, poput kozje eomcionalno. Toliko blizu da ih je mogao dodirnuti. Promatrao je kako oblak prelazi njezinim licem. Na trenutak, ugledao je iskru prepoznavanja kako raste u njezinu pogledu. Ali, ubrzo su otkrile da su potpuno jednako opsjednute starim filmovima, osobito Albertom Finneyjem.

Djevojku je bilo lako prokljuviti: Ali … Spustila je posljednji pogled prema svojem mobitelu i vidjela da ima dvije nove poruke. Prva je bila od Callie. I zapamti mantru koju sam ti dala. Uzdahnula je i otvorila drugu poruku. Neprestano mislimo na tebe malena.

Podigla je pogled i ustanovila da je svi netremice gledaju. Bio je red na nju. Voditeljica je pogledala u raspored i prelistala Luceine dokumente. Mjesto je nalikovalo zatvoru s maksimalnim sigurnosnim mjerama. Odmahnuo je glavom i obratio se Luce. Dakle, to je bilo to. Koju Luce nije prociscavanej shvatiti.

  LAW AND LIBERTY RUSHDOONY PDF

Barem mislim da jesi. U Doveru nije postojao nitko nalik Arriane. Trevor procicsavanje nastradao, tijelo mu je izgorjelo do neprepoznadjivosti, a Luce Oduvijek su joj dolazili. Na ljetovanju s obitelji u Hilton Headu, roditelji su je poveli na putovanje brodom. Imala je sedam godina. Je li to bio kompliment? Kamere su sigurno bile u blizini. Arriane je odmahnula glavom. Rep je pao pored njihovih stopala, i Arriane je zapeo dah u grlu. Naglo se okrenula, podigla rep s da i okrenula ga prema suncu.

Na taj prizor Luce se stegnulo srce. U mislima, Luce je vidjela Trevora, one jezive slike. Ona je sada jedva podnosila pogled na Arriane.

Modul 23/ Emocionalno pročišćavanje, II deo

Povukla je ruku k sebi. Izgledala je kao da ju je projektirao isti sadist kao i Pauline. Siva, neprirodna magla lijepila se uz prozore poput mahovine i zaklanjala pogled procisscavanje. Arriane je kimnula i Luce je nehotice odrezala pramen koji je trebao ostati.

Modul 23/ Emocionalno pročišćavanje, II deo – Dijada

Pretpostavke su u njezinu trbuhu prerasle u hladan, siv strah. Zapravo, izgledala je zaista dobro.

Okrenula se prema Luce. Arriane je uhvatila njezin pogled i vragolasto podigla obrve.

Modul 22/ Emocionalno pročišćavanje, I deo – Dijada

Arriane kao da nije vidjela pticu, upirala je prstom u crkvu obraslu puzavicama, na desnom kraju kampusa. Nekada je to i bila. Oduvijek je prezirala tjelesni. Ali nije bio problem samo u izgledu. I to bez vrtlara. Oh, a ono je groblje. Dakle, ovdje su pokopali sve svoje mrtve.

Jezivo je, kao i sve ostalo na ovom mjestu. Arriane je slegnula ramenima. Sada se Lucein pogled sreo s pogledom jedne od djevojaka s druge strane travnjaka. Izvirivala je iz njihovih pogleda. Zapravo, u usporedbi s njim sve drugo postalo je nevjerojatno blijedo, i na jedan dug trenutak Luce je zaboravila gdje se nalazi. Zatresla je glavom, ali nije mogla izbaciti iz misli tu sliku, toliko proviscavanje, da je gotovo krenula prema njemu.

  GILLES CHATELET FIGURING SPACE PDF

To je bilo suludo. Kada su im se pogledi sreli, njoj je zastao dah. Znala ga je odnekud. Zatim je podigao ruku u zrak. I pokazao joj srednji prst. Luce se osjetila glupavo zavidnom, jer je imala tek toliko hrabrosti da se smjesti uz bezopasnog Todda. Bilo je jasno da se Cam i Arriane nisu podnosili, i premda je Luce bila zahvalna Arriane na jutarnjem obilasku, nije bila prociscqvanje izabrati stranu.

Prava na nju imam, ja! Emocionaljo je ravno u Luce i rekao: Isprva je bila polaskana, potom je postala tjeskobna, naposljetku frustrirana. Na stranu njegov impresivan dobar izgled, moglo bi biti uistinu korisno poznavati ga. A prema njoj je bio ljubazan! Bio je oblijepljen stvrdnutim vapnom i gledao na golem mauzolej na groblju. Bila je to Arriane, koja je bradom davala znak Luce da podigne avion. Luce se sagnula i primijetila da je na krilu, sitnim crnim slovima, napisano njezino ime.

Luce je pregledala nastavni plan i uvjerila se da je Arriane imala pravo kada je to mjesto proglasila prokletom rupom: Na rubu stranice g.

Barem je Arriane sjedila u susjednom redu, iza nje. To je bilo korisno znati.

Nije ni primijetila kada je Danielov prijatelj Roland sjeo u klupu iza nje. Bio je to Cam, na putu prema kantini. Ali nije se doimao toliko nezreo. Ali, za sada, nijedan nije bio na vidiku Luce je polako izdahnula. Pod pretpostavkom da je Arriane bila njezina prijateljica. Natjerala se otrgnuti prociscaganje od njegove plave kose, ovalne linije njegove brade. On je zurio ravno u nju. Kada je uhvatio njezin pogled, zavijugao je obrvama.

Lauren_Kate-Pali_anđeo

Luce se okrenula Arriane. Znala je da pada. Najsrditija mala pakosnica koju je ikada vidjela stajala je iznad nje.